Transport en opslag

« Terug Start

Dit kan een olieleverancier voor jouw bedrijf betekenen

Gepost op

In Nederland zijn er tig bedrijven en instellingen die afhankelijk zijn van de aanlevering van olie, benzine, gas en soortgelijke brandstoffen. Denk bijvoorbeeld aan transportbedrijven, pakketbezorgingsdiensten of taxicentrales. Wanneer de leveranties van de brandstoffen haperen, niet betrouwbaar zijn of de olieleverancier te hoge prijzen voor zijn diensten rekent, ben je natuurlijk slecht af. Daarom is het cruciaal om voor jouw onderneming gebruik te maken van een brandstof voorzieningsbedrijf dat woord houdt en waar je op kunt bouwen. Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat heb je nu écht aan een ervaren en betrouwbare olieleverancier? In dit blog informeren we je over de uiteenlopende pluspunten die een goed gereguleerde brandstofvoorziening jouw bedrijf kan bieden.

Wie besluit om brandstoffen, zoals olie, te laten leveren, bespaart tijd & geld

Wil je als ondernemer een hoop tijd en geld uitsparen, dan kun je feitelijk niet om olielevering heen. Vooral voor transportbedrijven, zoals taxibedrijven en pakketbezorgers, is het fijn als er op het bedrijfsterrein getankt kan worden en de olie kan worden aangevuld. Maar ook voor agrarische bedrijven kan een consequente olietoevoer en brandstoftoevoer ideaal zijn om te besparen op het vlak van tijd en geld. Je hoeft als ondernemer of werknemer namelijk niet meer langs een tankstation of olieleverancier, maar krijgt via een leverancier aan huis of aan je bedrijf geleverd. Dit houdt in dat jijzelf of je personeel niet meer in de wachtrij bij een tankstation hoeven te staan. Dat bespaart een hoop omrijden en ook veel tijd. Omdat tijd geld is in de economische wereld, sla je zo meerdere vliegen in één klap. Zo kun je bijvoorbeeld als taxichauffeur aan het einde van de werkdag, of als buschauffeur, direct je wagen aftanken en van verse olie voorzien. De volgende ochtend kun je jouw werkdag dan heel ontspannen beginnen!

Het laten aanleveren van olie en andere brandstoffen is voordelig

Wie er als ondernemer voor kiest om een leveringscontract voor olie, benzine of andere brandstoffen af te sluiten bij een erkende leverancier, kan hiermee op nog een andere manier flink wat geld besparen. Bij het afsluiten van een leveringscontract voor de langere termijn kun je namelijk vaak een interessante korting krijgen voor de toevoer van brandstoffen. Immers: de leverancier is gegarandeerd van een vaste afzet over een langere periode. En omgekeerd heb jij als ondernemer weer, naast het financiële voordeel, de garantie dat je altijd over brandstoffen kunt beschikken die nodig zijn om je bedrijf draaiende te houden. Het productieproces of jouw dienstverlening komt daardoor minder vaak stil te liggen, wat je uiteraard ook weer geld oplevert. Een win-winsituatie dus! Kies daarom ook voor betrouwbare olielevering via een erkende leverancier.

Wil je graag meer informatie? Bezoek dan de website van Ballering Oliehandel.


Delen